Twilight Saga : Eclipse

Twilight serisinin ilk filmine, fatoş ve hasra'yla dönemin saçmasapan son sınavından çıktıktan, karnımızı doyurmaya ilginç bi köfteciye uğradıktan ve en yakın seansa yetişemediğimizden gecenin bi vaktine kadar alışveriş merkezinin yemek katında bekledikten sonra gittiğimizde henüz kitabını okumamıştım. Bu yüzden de o filme girmeyi teklif eden ben olduğum için, beğenilmeyecek diye hafif bi kaygı hissediyordum. Gerçi kitabı hala okumadım! :) Ama New Moon'a da birlikte gittikten sonra, bizim için değerli bi yere sahip olmuş ki, dün fatoş bize "geleneksel sinema olayımız alacakaranlık filminin 3.sünü izlemeye ne dersiniz?" diye mesaj atınca, inanılmaz sevindim. Sonradan öğrendim ki, hasra da aynı ruh hali içersine girmiş!

Evet, serinin 3. filmi Eclipse 30 Haziran'da vizyona giriyor. Yine Bella'mız Edward ve Jacob arasında seçime zorlanıyor çünkü kasabada ilginç ölümler olmaya başlıyor. Ve bu seçimler kurtadamlarla vampirleri karşı karşıya getiriyor. Bi de kızıl saçlı korkunç bi vampir kız var, Bella'dan intikam almaya çalışan. Fragmanı izledim de şimdi, yine efektleri falan başarılı bence, baya heyecanlandırdı beni. İzledikten sonra ne düşünürüm, film esnasında ne kadar eğlenirim bilemem, başka bi yazıda kısaca not geçerim tabi ama şu sürekli kendini tekrar eden konuda bile inanılmaz eğleniyorum nedense. Gidelim bakalım haftaya, yine bol bol küfrederim Bella'ya. Edward neyse de, Jacob ne buluyor o kızda anlamıyorum. Gerçi saçlarını kestirmeseydi daha iyiydi o da. Kihkih tam ergen muhabbeti yaptım şu an ama sanırım bu filmde beni cezbeden de bu. Çocukluğuma dönmüş gibi seviniyorum izlerken :)

Fragmanlar tam burada. "It all begins ... With a choice"

30 Haziran'da görüşmek üzere! :)


4 yorum:

Alchemist dedi ki...

izledin mi bilmiyorum ama spoiler içermiyor gerçi
http://yineyenidenmrv.blogspot.com/2010/07/alaca-bulaca-karanlk.html

beisa~ dedi ki...

okudum, yorum bile yaptım :)

jakoobi dedi ki...

valla bu 3. film 1-2 den daha güsel geldi bana nedense. :D
bakalım dierleri ne olck..
ne zaman bi sonraki beisa?
yer ayırtalım şimdiden :D:D:D:D:D

cidden direk ergen moduna girdik yaaa.. koskoca psikologlar olarak
üzülüorum bu durumumuza :D

veeeeeeee..
yeni yazı artıkk !!
sanki ben de yazmıomuşum gibi, senden istiorum yazıları utanmadan..
cık cık cık :D:D:D
:p

beisa~ dedi ki...

valla hasra bile dedi, bana önceden haber verin, o zamana ayarlayıp gelirim ben Tr.ye dedi :p bu ergenlik de hep Jacob yüzünden.. "hiç tişört giymez mi bu yaa?!" ahaha :p

neyse, yarın yazcam ben bi şeyler, don't worry! :D