Chat Chut..

Bakın bakın ne dicem !

Bu alttaki uzun, gri çubuğumuz var ya bizim; Facebook grubumuzun, Twitter sayfamızın linklerinin bulunduğu, site içi araması yapabildiğiniz, son gönderilen yazılara ulaşabildiğiniz ya da "Gelişigüzel"le BBS'de henüz okumamış olduğunuz yazılarımızla karşılaşabileceğiniz çubuk... İşte orada, bence hepsinden daha güzel bi özellik var: Chat ! Yazmanız için illa birilerinin online olması gerekmiyor. Çünkü önceden yazılanlar da gözüküyor :) Aklınıza geldikçe uğrayın, bişiler karalayın, aklınıza ne gelirse, biz de karşılık verelim, saçmalayalım, geyik yapalım. Güzel olur bence, tanışır kaynaşırız :) 

p.s : Gelmişken bi şarkı paylaşayım dedim; Aaron'dan U-Turn. Je Vais Bien, Ne T'En Fais Pas isimli filmde geçiyor. Şarkıyı dinleyince, filmi izlemek isteyeceksiniz muhtemelen :) O yüzden tavsiyeler düzmeme gerek yok buraya. 


p.s 2 : fatoş'un şarkıyı çok depresif bulmasının sonucunda, ki ben günlerdir dinlediğim için kanıksamışım sanırım, ilk dinleyişte ne kadar hüzünlendirdiğini unutmuşum, aynı grubun bi de Little Love isimli şarkısını paylaşmaya karar verdim ! :) bi yerlerden tanıdık gelirse de, şimdiden söyleyeyim, Gossip Girl'den..



'don't worry, life is easy..' (: 


8 yorum:

fatoş' dedi ki...

çok acıklı bi şarkı nedense yaa :((

beisa~ dedi ki...

film de öyle :(

fatoş' dedi ki...

nie bize acıklı şarkılar dinletiosun o zaman ya? :(( şöle eğlenceli bişiler koysana kasete..

beisa~ dedi ki...

ama güseeel.. günlerdir bunu dinliorum da, paylaşmak istedim :(

Eren Doğan dedi ki...

Snow Patrol'den Run'ı dinleyince de Charlie St. Cloud izleyisi gelmiyor mu insanın, sorarım size :)

beisa~ dedi ki...

aa ! filmi bilmediğim için şimdiye kadar olmamıştı, ama şu an izleyesim geldi, evet :) tabi, senin bahsettiğin tam olarak bu değil, sanırım :p

Eren Doğan dedi ki...

3 aşağı 5 yukarı bu ;)

beisa~ dedi ki...

piki :) izlicem zaten !