BBS Ayın Sanatçısı - Melis Danişmend



Melis Danişmend'in solo bir albüm çıkardığını bilmiyordum ben. Bir gün, tanıdığım biri, "Daha Az Renk" isimli yeni bi albüm çıktığını söyledi ama şarkıcının ismini hatırlayamadı. Şöyle dedi, "Neydi ya? Medusa gibi bi şey!" :p neyse, albüm adından araştırınca, bildiğimiz Melis olduğunu gördüm ve sevindim açıkçası. Üçnoktabir'den beri severim kendisinin sesini ve şarkı sözlerini. Gerçi ilk Barda filminde duyduğum için, bir süre tüylerimin diken diken olmasına neden oldu şarkıları ama zamanla alıştım herhalde :)

Şu an şoktayım yalnız, son yarım saattir hatunun doğum tarihini arıyorum, ek$i sayesinde 18 aralık olduğunu öğrendim, senesi hakkında bir bilgim yok ! Şaka gibi, öğrenirseniz söyleyin :) İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu bir gazeteci aslında. 2002 yılında, Spitney Beers isimli grubunu kurmuş ve sonra grubun adı bildiğimiz üzere Üçnoktabir olmuş. 2007'de Sabaha Karşı isimli albümlerinden sonra, grup malesef dağılmış ve artık herkes kendi yolunda devam ediyor. Melis'ciğim de, Kasım ayında, biraz önce söylediğim gibi "Daha Az Renk"i çıkardı. Biz de onu hemen (!) BBS Aralık Ayı Sanatçısı seçtik :) Şarkı sözleri yine çok ilginç. "Ben kan kusup 'kola içtim' derim" dediğini duyunca, insan bi şaşırıyor tabi, çok modern olmuş diye! :p ama müziklerine bayıldım, yumuşacık; nitekim, Melis'in sesi de öyle zaten. Kendini dinletiyor yani. Bakın, hak vereceksiniz !



3 yorum:

Penny Lane dedi ki...

Çok güleceksin ama Melis Danışmend'in üçnoktabir in vokali olduğunu bilmiyordum. Şu anda oha oldum. Ve üçnoktabir e bayıldığım halde, Melis Danışmend'den nefret ediyordum. Şoklardayım.

fatoş' dedi ki...

spitney beers diye grup ismi mi olur ya ? :D britney spears gibi ahahah :D koptum.

araştırmacı ruhumu hatunun doğumgününü bulmak için terbiye ediciğim :D

bekleyiniz..

beisa~ dedi ki...

:D:D

girl with the red balloon : cidden komik olmuş böylesi :p neyse, biraz sevmişsindir belki şimdi, ne bileyim, ne diceğimi bilemedim :D

fatoş' : sana güveniorum cnmcm.. grubun ismini ilk öğrendiimde ben de kopmuştum ama :D zaten o yüzden yapmışlardır muhtemelen ama ünlenmeye başlayınca değiştirmişler işte bildiğim kadarıyla..