Büyümüşş..

Büyüdüğünün anlaşıldığı anlar vardır ya, onlardan nefret ederim ben. Ama yaşadım bugün bi tane, malesef. Anlatıyorum bak...

Benim siyah converse'lerim vardı eskiden, bu herbir yeri siyah olanlardan hani. Sonra zamanla, ben yazın da çokça giydiğim için sanırım ve yağmurda çamurda da, rengi açıldı. Böyle, kumaş kısmı, siyah desen değil, kahverengi desen değil bi duruma gelmişti. Ben de bunlari siyah kotun, eteğin altına falan giyemez olmuştum haliyle. Sonra ayakkabılarımı boyamaya karar verdim. Gittim, siyah kumaş boyası aldım. Kaç gündür de aklımda, bugün de öğleden sonram boş olduğu için, ALES'e çalışacağıma, oturayım da ayakkabımı boyayayım dedim, bari boş zamanım bi işe yarasın :p Sweeney Todd'un müziklerini ne zamandır dinlemiyordum, albümü attım player'a ~nedense bi elimde fırça, öbür elimde converse'ler, çok yakıştırdım o şarkıları ortama~ mutlu mutlu, çocukça bi sevinçle boyuyorum işte. Bi de boyadıkça ayakkabı bi şeye benzemeye başladı, ben iyice heveslendim falan. Çok da hoşuma gitti bu iş, tişört falan boyarım diye düşünüyorum böyle ~zaten bu sıralar, kendimi aştım, ilginç şeyler çekiyor canım, mızıka falan çalasım var~. Neyse, 1.5 saate yakın boyadım ben ayakkabılarımı, sonra boyadan zehirlenmek üzereyken pencereyi açtım, kendime geldim, içim kıpır kıpır, siyah converse'lerime kavuşmuşum. En sonunda ellerime baktım, parmaklarım falan simsiyah olmuş. Gülümsedim, "Kirlenmek güzeldir" diyen reklam aklıma geldi. Sonra ellerimi yıkamaya gittim!

Oysa küçükken çok severdim boya olan ellerimi.
Çok acıklı yaa.. Pöf!

P.s : Off.. Günlerim bi sıkıcı bi sıkıcı.. Ne zamandır yaptığım en eğlenceli şey buydu, gerisini düşünün artık :Z

P.s 2: Sweeney Todd demişken, soundtrack'teki en sevdiğim şarkı 'By The Sea'; hem Mrs. Lovett da benim kadar h a y a l p e r e s t ® olup Mr. Todd'la yaşayacağını düşündüşü için, hem de deniz kenarı hayali bende de olduğu için herhalde.



8 yorum:

fatoş' dedi ki...

ales çalışıcana ayakkabı boyamak ha?
hmm..
güsel fikir..

beisa~ dedi ki...

:)

asıl benim dikkatimi yorumu yaptıın saat çekti, 06.08 :| blogger'n saati doğruysa tabii..

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

yaratıcı fikirmiş gerçekten de bende az daha eskisin deneyeyim bu taktiği :) hem ben sevdim polyannamsı halleri aynen böyle ufak şeylerden büyük mutluluklar çıkarmaya devam et :))

beisa~ dedi ki...

evet, bu polyannamsı oldu, ama genelde tam polyannayımdır, merak etme :)

valla, kendim yaptım diye demiyorum, çok güzel oldu, tavsiye ediorum kumaş boyasını :D

Adsız dedi ki...

ayakkabı boyama fikri değişikmiş tabii arada farklılaşmak lazım ancak ben yazının sonunu daha güzel bir yere bağlarsınız diye düşünmüştüm. öle tek bi cümleyle biraz yavan kalmış sanki.
hoşçakalın

fatoş' dedi ki...

aa sayın adsız :)
bir dahaki sefere artık..
isim neydi?

beisa~ dedi ki...

valla, o kadar, çocukça eğlendikten hemen sonra ellerimi yıkamaya gidince ben de yavan hissetmiştim :) ondan olsa gerek..

yorum için teşekkürler ama, yine bekleriz :)

sviolin dedi ki...

sweeney todd calarken arka planda heralde londra 'da bir boyacı hissetiniz kendinizi. hmm ilginc :) .