Kedi (??)

Okuyanlar bilir zaten, bi kardeşim var benim :) hem de kız, böyle küçükken kavga ederdik falan. Hatta bi kere o kadar abartmışız ki herhalde, aşağı kattaki komşu gelmişti susalım diye ~gerçi onlar biraz manyaktı~. Artık o kadar etmiyoruz. Ben agresifim ya biraz, arada bağırıyorum, sonra üzülüyorum ama. Susuyorum o yüzden hemen, gerçekten. Hatta şimdi de, yanıma çömelmiş böyle, kaloriferin dibinde uyukluyor. Kedi gibi resmen, sıkasım geliyor arada. Neyse..

Büyüdük işte artık ikimiz de. Meğer o da blog açmış, benim buraya nasıl şarkı koyduğumu falan sorup durmasından anladım. Bi de, biz bu 'bence bu: eğlenceli, ilginç, etkileyici' kısmını değiştirecektik, ben HTML'yi karıştırıyordum, meğer zaten şablon özelliklerinde varmış, Betül göstermişti bana. Ama bana vermedi uzun bi süre blogunun adresini. Yalvardım da vermedi hatta, gıcık da böyle :) neyse, sonra tesadüfen buldum işte, blogger'ın bozuk olduğu dönemlerde. Okudum, sevdim çok. Güzel yazıyor, kardeşim diye demiyorum. Siz de yeni bi şeyler arıyorsanız, bi bakın bence .GöğeBakmaDurağı.'na :)

Şarkı koymak diyince, uzun zamandır eklemiyordum bi şey, şimdi içimden geldi, yine iyisiniz..:p

Waltz of the Butterfly (:




Peki, kim benimle dans etmek ister, bu şarkıda? :)

Aaa.. Bi de grup kurmayı düşünüyoruz biz Betül'le, BBS Ayın Sanatçısı seçilen 'The Pierces' gibi: b kare. Şimdiden reklamımızı yapayım da, yalnız bırakmayın bizi, olur mu? Hihi..

~Yazının başlığı da çok dandik oldu ya, bi şeylere isim koymakla ilgili problemim var zaten...~


3 yorum:

birtutammavi dedi ki...

ama ben seni yerim kii:))

diğdem dedi ki...

ya ben neden dinleyemiyorum artık şarkıları yaaaaaa :( böyle tıklıyorum açılıyo gibi görünüyo ama dinleyemiyorum ses yok nedenki :S

beisa~ dedi ki...

denedim, bende çalıo valla diğdemcim :S fatmaya da bi soriim bakim, onda da çalıo mu.. yoksa kendi kendime mi paylaşıorum acaba :p