BBS Ayın Sanatçısı - Lady GaGa

Hala inanamıyorum. O bitmek bilmeyen finaller, ödevler, projeler ve sunumların etkisini anca attık üstümüzden diyebilirim. Hayır, o kadar durmuş ki beynim, 3 gündür 'BBS Şubat Ayı Sanatçısı' olarak kimi seçeceğime bi türlü karar veremedim. Sonunda fatoş' a sordum ve herkesin son zamanlarda sürekli bahsediyor olmasına rağmen, güncel olacağını düşündüğümüz birini seçebildik de şu yazıyı yazmaya başlayabildim ~yaa! nasıl da özlemişim ki :)~

Takip eden var mı bilmiyorum ama, Beyonce'nin 6 ödül alarak rekor kırdığı bir Grammy ödül töreni yaşandı geçenlerde. İşte, o törende 2 ödül birden alan bi isim de Lady Gaga! Bad Romance isimli şarkısının videosunu, gözlerim açık bi şekilde, hem ürküp hem etkilenerek defalarca izlemiştim zaten. Bir de öğrendim ki, hatun 1986'lı! "Just Dance" ve "Pokerface"in de içinde bulunduğu ilk albümü "The Fame"i 2008 yılında çıkardı ve böylece tanındı. Kendisiyle ilgili bazı tartışmaları bi kenara bırakırsak, Beatles, Madonna ve Micheal Jackson gibi sanatçılarla büyümüş, onların şarkılarını söylerken büyük keyif alan birinden bekleneceği kadar farklı müzik yaptığını da söyleyebilirim. Elektronik müzikten hazzetmeyen bana bile kendini uzun süre dinletebiliyorsa, gerçekten iyi iş çıkarıyor denebilir sanırım? :)

Bad Romance'in videosunu izlemediyseniz kesinlikle bi bakmanızı tavsiye ederek yazımı sonlandırırken, sizi şarkının eğlenceli notalarıyla baş başa bırakıyorum. Tamam, Kral TV VJ'lerine dönüp Ayın Sanatçısı olarak Gülşen'i seçmeden, bitiriyorum.



P.s : fatoş' un selamı var, üstüme kalmasın :p Biraz uzak kaldı interneti olmadığı için, benle idare edin işte bi süre. Ehi :)


3 yorum:

diğdem dedi ki...

özlemişim(: hiç ama hiç sıkılmıyorum yazılarınızı okurken şarkıyı da beğendim (=

beisa~ dedi ki...

saol diğdemcim, biz de özlemişiz valla :)

fatoş' dedi ki...

ben deee :D

i'm so starstruck la-la-la :D

pff ya benm de ilk işim bu gece yazı yazıcaam :D