Uyku (:


Ben, uyumayı başka her şeyden daha çok seven insanlar vardır ya, onlardanım. Öyle yatak, yorgan, yastık takıntım da pek yoktur. Her şekilde, her ortamda uyuyabilirim. En çok yerinde olmak istediğim masal kahramanı 'Uyuyan Güzel'dir mesela. Ayrıca, hiçbir zaman ders çalışmak gibi berbat bi nedenle uykumdan kesmemişimdir. O, Facebook'ta dolaşan ve gökyüzünün renginin gittikçe açılmasıyla verdiğimiz tepkinin ismini alan mavinin grubuna da üye falan değilim haliyle :) Tam o saatlerde kimbilir kaçıncı rüyamı görüyorumdur çünkü.

Bu konuda anlamadığım tek şey, neden sabahın bi vaktinde kalkıp okula falan gitmek zorunda olduğum günler, uyanmayı bi türlü beceremiyor olup tatil günleri aynı saatte uyuyamıyor oluşum. Uyuyabilmişsem de kesin apartmanın bi yerlerini illa matkapla delerler. Geçen 2 haftada yaptığım staj sağolsun, erken kalkmaya alıştı bünyem yine. Ama eminim ki, bu, bir haftada kaybedebileceğim geçici bi alışkanlık. Dolayısıyla, eğer ~senelerdir olmamasına alışmışken~ son dönemimde 8.40 dersim olursa, isyan edip derse gitmemeye karar verebilirim. En azından, dersleri astığım zaman mışıl mışıl uyuyabiliyorum :)

Bu kadar uykudan bahsedince insan normalden biraz daha fazla esniyor haliyle :) Tabi an itibariyle dinlediklerimin de etkisi vardır muhakkak: The Gathering! O kadar huzurlu ki, 'büyüklere ninniler' tadında şarkıları var :) Şimdi, eğer henüz esnemediyseniz ~ki bu kadar esnemek diyince de bunun biraz zor olduğunu tahmin ediyorum~ bi de bunu dinleyince bakın bakalım! :)



`and u don't see me 'cause i don't have much to say..` (:

Küçük bi itiraf: Aslında tek amacım şu grubun şarkılarından birini paylaşmaktı ama yazasım var napiyim :p


8 yorum:

Madam de la Red dedi ki...

beyza ben 16 saat uyuyorum günde.

littleiv dedi ki...

hiç esmenedim!

:)

beisa~ dedi ki...

kate~süpersin! ben 10 saatin üstüne çıkamıyorum son zamanlarda, ne acıklı di mi? :p

littleiv~sen de süpersin! :p senin yorumu okuyunca bile esnedim ben :D

Madam de la Red dedi ki...

geçen gün öğlen 3buçukta uyandım. bi keresinde de akşam uyanmıştım, hava karanlık daha sabah olmamış diye devam ettim uyumaya..
bence benim halim daha acıklı.

beisa~ dedi ki...

hmm.. :| hipersomnia die bi şeyin olduğunu biliodum da, hiç canlı canlı görmemiştim :p

Madam de la Red dedi ki...

benmkisi dengesiz uyuma. bi gün büssürü uyuyup, ertesi gün 20küsür saat uyumama.
amelie de bi kadın vardı, insanlar hayatları boyunca toplam 6 yıl uyuyorlar diye 6 yıl hiç uyanmadan hepsini birden uyumaya çalışıyodu sonra hiç uyumadan yaşayabilmek için.
o kadın benim aslında buradan da itiraf edeyim dedim.

beisa~ dedi ki...

ben yapabileceğine kesinlikle inanıorum ki! :)

fatoş' dedi ki...

kendi blogundan bi haber olmak nedir bilir misin :(
ben bihaberim işte biliorum :D

bi baktım yeni yazı :D
boşladım ben buraları, süpernova modelinden dolayı süpernova'da takılıorum sanırım bol bol :p

uyku gibisi var mı ? oh mis ! :)