Sıkı Can İyidir?!

Şöyle afili cümleler kurmak istiyorum, ama o kadar sıkıldım ki ilginç isim tamlamaları, eğlenceli sıfatlar bulmakta zorluk çekiyorum şu an. Bu nedenle, istemeden de olsa, doğrudan konuya gireceğim. 3 günlük fatoş'un evindeki Mersin tatilim dışında, bütün yazımı, bu sene sıcaklıkta kendini aşan Ankara'da geçirmiş olmam bi yana, bu süreçte, bütün arkadaşlarımın şehir, hatta ülke sınırları dışında olmaları dolayısıyla, odamdan çıkmama rekorumu kırmak konusunda büyük adımlar attığımı söyleyebilirim. İşin kötüsü, evde oturdukça içim şişiyor resmen ve halihazırda küçücük olan odama sığmakta zorluk çekiyorum. Kendimi, Harikalar Diyarı'ndaki tavşanın evini ziyaret edip masanın üstünde bulduğu kurabiyeden yediği için aniden büyüyen ve kolları, bacakları evin pencere ve kapı gibi bilimum deliklerinden taşan Alice gibi hissediyorum ! :)

İzlemediğim dizi kalmadı, masamda 3 tane kitap var şu an ve 2 tane de film hızla bilgisayarıma iniyor. Ama takdir edersiniz ki, bütün bunlar, bir süre sonra yetmiyor. Nitekim, Google'a "what to do on internet?" yazacak kadar ne yapacağımı bilmez durumdayım şu an. Asıl ironik olan kısımsa, sitelerde cidden böyle listelerin olması değil, o listelerdeki maddelerin çok büyük bir çoğunluğunu zaten yapmış olmam. Flash oyunlardır, Stumble Upon'dur, masaüstü için duvar kağıdı aramadır, hızlı yazma alıştırmalarıdır, blog tutmaktır.. Hepsini yaptım ! Hatta bi tanesinde çıkmaz mı, Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okuyun diye?! Okuduğuma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ! :)

Demek istediğim, cidden, siz ne yapıyorsunuz ya şu bilgisayarın başında? Facebook, Twitter.. bi yere kadar, öyle diil mi? :)


7 yorum:

Burak dedi ki...

:D haha bende bazı günler böyle hissediyorum. En büyük yardımcım national geografik oluyor en azından internette yapıcak yeni bir şeyler aklıma gelene kadar. dünde olmdu mesele memento adlı bi film vardı onu izledim izlemediysen kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum.

pirt! dedi ki...

Monopoly oyna bence. Çok fena! Başından kalkamıyorum bi başlıyınca :)

http://www.pogo.com/games/monopoly


Jack Kerouac'ın Yolda'sını da okuyabilirsin. Ben de henüz okumadım ama... Merak ediyorum. En kısa zamanda okurum. :)

Sonraağ. I'm Here diye bi kısa film var. Yaklaşık 30 dakikalıkmış galiba. İlginç buldum. Onu da izlerim ben mesela. Bu film kısmı için Whiristcutters: a love story de izlenebilir.

Jack Kerouac'ın soyadının nasıl telaffuz edildiğini öğrenmeye çalışabilirsin. Baya bi zaman harcayabilirsin belki. Bence muhtemelen "kürek" diye okunuyo.

Adsız dedi ki...

İşin zor :) bu denli sıkılmak iyi olmadığını hep tecrübe etmişimdir.

beisa~ dedi ki...

@burak : aslında haklısın, belgesel iyi fikir, şöyle bilimle ilgili olanları seviorum ben daha çok, bakınabilirim televizyona :) memento'yu da izledim, çok sevdiim bi filmlerdendir benim de.. eh, christopher nolan ne de olsa! :)

@pirt: bunlar beni bikaç idare eder gibi duruo. öncelikle sıradaki kitaplarım bitsin, yolda'yı da okuyabilirim, bi araştıriim bakiim, belki soyadıyla ilgili bi şeyler de bulurum :p wristcutters da çok uzun zamandır aklımda olan filmlerden, iyi öneriydi yani ! :) teşekkür ederim ikinize de..

@beyinx: sorma, bi de durmadan saçmasapan şeyler düşünmeye falan başlıosun ki, oralara hiç girmedim bilerek :D

мєltєм dedi ki...

puzzle yap beyza!!!
anladın sen onu:P

fatoş' dedi ki...

ben de aynı durumdayım valla cnm :D
bu önerileri ben de kullanayım :D

beisa~ dedi ki...

melteeem, anlamadım desem :( rezil olmayalım diye burdan söylemiyim dedim de, sonra dedim, yabancı yok :D :p

fatoşş! evet ya, delircez yakında, o olacak :p seni göremedim bugün hiç, yarın bi konuşalım şöyle uzun uzun :) zaten dün manikliğin tutmadan önce tam annenlere buraya gelceini söylediini anlatıodun, yarım kaldı başka konuya zıpladıın için :D bi şey daha dicektim sana ama unuttum, neyse.. :p