Entay-Biyotik !

Antibiyotik içtim yaklaşmayın !

Gerçekten bir tehlike sinyali olabilir.. Neden diye soracak olursanız, ne zaman bir antibiyotik içsem, bana bir şeyler oluyor. Evet garip bir şeyler yani.. Garip cümleler, saçma gülmeler, aptal düşünceler derken, bir de bakıyorum, neler yapmışım neler.. Bildiğin kafa yapıyor bu meret bende.
Hatta şu an aklımda İrlanda'ya gitmek var yine.. Nasıl gidebilirim diye düşünüyorum. Bir de ateş böceği toplamak. Elime alıp güneş doğana kadar onun ışığında oturmak istiyorum hatta..


Her şey bir yana, Beisa aklımı çeldi, uzaya otostop çekmek istiyor gönlüm. Misal, beraber otostop çeksek de bir gemi bozuntusu da olsun farketmez bizi Nabian gezegenine götürse ya.. Orda ateş böcekleri olsa, ben bir tanesini alıp elime, güneş doğana kadar otursam onunla yine. Sonra nasıl olsa İrlanda'ya giderim. Uzun botlarım, yağmurluğum, fırfır eteğim uçursam onu.. Ha tabi bir de gitar, olmazsa olmaz. Ve tabiki yağmur yağmalı.. Islanarak şarkı söylemeliyiz.
Hem de kimle..

Beisa, odunu, ben ve 5 odunum.. :]

Antibiyotik içtim demiştim. O değil de şimdi de ağrı kesici etki göstermeye başladı.
Gülebilirim sanırım..

J


6 yorum:

deliyimben dedi ki...

ateş böceği, ve ada yağmurları. irlanda ateş böcekleri için ideal bir yer olmasa gerek. insanoğlunun bencilliğine güzel bir örnek. çok düşüncesiziz vesselam, bize güzel gelen herkese güzel sanki.

fatoş' dedi ki...

Aslında ben de tam onu düşünüyordum Fırat :]
Oysa İrlanda'yla ateş böceklerini ayrı tutmak istemiştim..
Yoruma gelince, insanı motive eden şey bencilliğidir zaten, bunu kim inkar edebilir ki..

Yorumun için teşekkürler
blogunu da görmek isterim :]

deliyimben dedi ki...

blog(lar) kapalı artık, bir süreliğine. yeterince iyi hissetmeli insan yazmak için, can sıkıntısını yazıya dökerse kağıttaki mürekkep lekesi gibi oluyor. bazen etkileyici, fakat anlamsız ve çöpe atılmaya mahkum. en kısa zamanda tekrar yazmaya başlarsam beklerim =)

bencilliğe gelince, birinci çoğulları daha çok severim ben. bencillik ile motive olan bir insan, bence hatırlanmaz ve silinir gider. tabii bencil insanın hatırlanmak gibi bir derdi olmaz, bu da işin ironik tarafı işte. hepsinin sonu aynı; bir şey kime göre, neye göre? =)

fatoş' dedi ki...

:]
bunun üstüne diyebilecek bir şeyim olduğunu sanmıyorum.. kaldı ki birinci çoğulları ben de daha çok severim, tabi bu her ne kadar bencil olmadığımızı göstermese de..

hemen yazmaya başlarsın umarım, okumak pek zevkli olucak anlaşılan.. :]

zuspööss! dedi ki...

Neden İrlanda? :)

fatoş' dedi ki...

hani hep bir yerin hayalini kurarsın ya, benmki de öyle.. belki biraz ıslak bir hayal ama antibiyotiklerimi yanıma alırsam sorun olmaz sanırım.. :]

yine de şimdilik uzaya otostop çekmek kadar uzak bir hayal.. dursun bir köşede.. :D