Şimdi Reklamlar

Ben hangi siteye girsem, ya paralı oluyor, ya kapatılıyor: Youtube'la başladı her şey, KareokeParty, SoundKlan, Last FM derken, şimdi de Blogger gidiyor elimden. DNS ayarlarını, Youtube'un "an error occured" uyarısını almamak için değiştirmiştim, şimdi Blogger'ı kullanabilmem için başka bi şey yapmam isteniyor. Ama bu çok acımasızca! Ben youtube ve blogger arasında seçim yapamam ki. Bu yazıyı da Ktunnel'den girip yazıyorum ~bunların varyasyonlarına da hastayım~, umarım yayınlamayı başarır. Sinir oldum, tepede başörtülü bir kız var Zehra diye, 21 yaşında ve bekarmış. Evliliğe açıkmış, duyrulur.

Böyle bi reklam gözümün içine girerken, daha da önemlisi, biçimlendirme kodlarının butonları yokken ve "Kaydı Yayınla" butonu kaybolmuş ama yalnızca kelimeleri kalmışken, mutlu ve şekerli bir bayram yazısı yazamadığım için, cicili bicili resim ekleyemediğim için kusura bakmayın. Ama musmutlu, taptatlı bir bayram geçirin sevdiklerinizle birlikte :)

P.s: Yakınlarda bir gün, normal yollarla girebilirsem şu siteye, hem yukarıda saydığım bilimum sitelerin linklerini ekleyeceğim, hem de biçimlendirmesini yapacağım :) Mesela KaraokeParty, paralı da olsa zevkli sitedir.

P.s 2: Biraz önce, yani fatoş'un koyduğu bayram mesajının anca 1/3ünü feysbuk'ta taglendiğim reklam linkinden okuyabildikten sonra, aynı mesajı üyesi olduğumuz bir forumda görünce, birden fatoş'un yazdığını çaldılar sandım. Meğer tek çalan onlar değilmiş, fatoş' söyledi, güldük baya. Ama şirin mesajdı cidden.

P.s 3: Yine biraz önce, Ktunnel yüzünden çıkan bir reklam daha görüp halime şükrettim: İlişkiye nasıl girilir?

~Çok sonradan gelen~ P.s 4: Biçimlendirdim, demek ki girebildim! Oley! :)) Özlemişim.
~Çok sonradan gelen P.s 4'ün hemen arkasından gelen~ P.s 5: Sadece blogger'a girebiliyorum, BBS'nin yüzünü hala göremedim ~burada küfür var!~.


1 yorum:

fatoş' dedi ki...

canımm yaa..:D
demekki böle sorunlar sonrasında komedi yazılar çıkıyormuş..
çok güldüm.. :D
her ne kadar acıklı bir durum da olsa..
ben girebiliyorum.. sen neden giremiyorsun acaba? :D